ang slo

 
Maturantske obleke
Maturantske in večerne kreacije, maturantke v svojih oblekah
Enodelne maturantske in večerne obleke, dvodelni maturantski in večerni kompletki s korzetom


   


Spremljajte kreacije v nastajanju na Facebook strani Stanka Blatnik F A S H I O N

"V nastajanju": facebook.com/stankablatnik

 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 

 

novice | galerija | atelje | ponudba | o oblikovalki | teorija | zasebno | kontakt | domov
copyright © stankablatnik.com

  

 

 

Vtisi strank

*

"
Pošiljam Vam nekaj fotografij z mojega maturantskega plesa. Obleke kar niso mogli prehvaliti in z velikim veseljem sem jo nosila na ta nepozaben večer. Zato se še enkrat iskreno zahvaljujem za Vaš trud in profesionalnost."


*

"
Pošiljam par slik s plesa. Hčerka je bila zelo zadovoljna. Lep pozdrav in veliko uspehov vam želim!"

*

"
Ful je lepa oblekcia, ful, ful…  pa še lepo ji pristoji, kar vem, da je problem pri tako specifičnih merah… "


*

"
Obleka je bila zelo lepa in je izstopala med drugimi."

*

"
Tale fotka je samo za vzorec… kdo je bil najbolj IN? :) Se ti moram pohvalit, da sem najbrž na največ fotkah :) vsi so bili presenečeni ko so me zagledali… ker me sploh niso prepoznali :) HVALA še enkrat za ultra-last-minute … kiklco :)"

*

"
Še enkart hvala obleka je bila estrada za vse."

*

"
Najprej hvala, ker potrpežljivo odgovarjate na moje emaile. Danes sem še enkrat podrobno pregledala vašo stran in ugotovila, da mi je všeč precej oblekic. Še vedno bi imela nekakšno kratko obleko, zanima me ta roza dvodelni komplet in oranžna obleka, ki je sicer dolga, ampak bi jo jaz malce višje nad koleni skrajšala, če bi bilo to možno. Upam, da vam ne vzamem preveč časa in, da nisem preveč tečna bodoča stranka :)"

*

"
Pred leti ste mi naredili odlično maturantsko obleko, letos septembra pa se poročim. Zato me zanima, če bi bilo možno, da se v bližnji prihodnosti oglasim pri vas glede poročne obleke."

*

"
Hvala za vse... nad obleko sem navdušena."

*

"Še enkrat se vam zahvaljujem za obleko, super je izpadla in vsi so jo pohvalili."

*

"
Pošiljam par slik z maturanca... Obleka je res nekaj posebnega. Že cel dan mi pišejo kk lepa je... :) Hvala še enkrat."

*


"V priponki Vam pošiljam sliko z maturantskega plesa. Obleka je bila res fantastična in velikokrat pohvaljena."

*

"Pozdravljeni, še enkrat bi se vam rada zahvalila za prečudovito obleko. Z njo sem zelo zadovoljna in tudi vsi ostali so vidno navdušeni. Definitivno je bila izbrana prava barva, da o modelu sploh ne govorim."

*

"
Upam, da vas nisem preveč "zasipala" s slikami, ampak navdušenje nad obleko še vedno traja in vsak, ki vidi slike, jo pohvali:D tako da še enkrat hvala:D"

*

"
Zahvaljujem se vam za maturantsko obleko. Na plesu je bilo odlično, obleka je bila super. Jaz pa še bolje. :)"

*


"
Pred štirimi leti sem pri vas naročila obleko za maturantski ples, s katero sem bila zelo zadovoljna. Zanima me, če je možno, da tudi letos sešijete obleko moji sestri, ki ima maturantski ples v aprilu."

*

"
Hvala še enkrat, obleka je bila super."

*

"Maturantski je uspel, obleka je bila božanska. Tak da še enkrat hvala za super obleko. Vsi so jo hvalili, jaz pa sem se odlično počutla v njej."


*

"Dobila sem obleko in je nooooro dobra :) Lep pozdrav, pa še enkrat res HVAALA!"


*

"Včeraj sem preživela še zadnji maturantski ples in sem se imela odlično:) zahvale gredo seveda tudi vam ker brez take oblekce ne bi bilo tako SUPER:) Upam, da se še kdaj srečamo, če ne prej za poroko :)
"

*

"
Hvala, Stanka! Za tvoje obleke pa same pohvale!!!"

*

"Želela bi se še enkrat zahvaliti za prečudovito obleko, v kateri sem se zelo dobro počutila.
Upam, da se še kdaj srečava, do takrat pa lep pozdrav,"


*

"Čestitam - pripravili ste resnično dobro kreacijo, ki je, moram reči (in to z veseljem), popolnoma osrečila hčerko, nas starše in še mnogo ostalih prisotnih.... Kot lahko vidite po utrinkih, smo kar precej izstopali od povprečja in to zaradi Vas..."

*

"
Še enkrat najlepša hvala za čudovito obleko."

*


"
Moj maturanski ples je popolno uspel, sploh v vaši obleki, vse je bilo popolno. Zato sem se odločila, da vam pišem in se še enkrat zahvalim za tako lepo narejeno obleko, res sem zadovoljna. Če bom še kdaj potrebovala obleko, bom z veseljem prišla k vam."

*

"Pošiljam vam slikci z maturantskega plesa in se vam zahvaljujem za lepo kreacijo...
"

*

"
Hvala še enkrat za obleko… bila je prekrasna in v njej sem se super počutila, čeprav najrajši nosim hlače – kavbojke. Prejela same pohvale in komplimente in tudi jaz mislim, da je bila ustvarjena za mene, posebno barva, pa tudi oblika. Še enkrat hvala in veliko uspehov pri ustvarjanju novih kreacij."

*

"
Maturantski ples je uspel. Bilo je zares čudovito, še posebej jaz in moja obleka :) Vsi so jo hvalili. Hvala za takšno lepo obleko... v mojih očeh najlepšo :)"

*

"
Za maturantski ples ste mi že naredili enkratno obleko, vaše delo sem spremljala tudi naprej. V septembru sem vabljena na eno poroko.
Mogoče se vam še oglasim. Super ste! :)"

*

"
Zelo so mi všeč vaše kreacije, naravnost enkratni ste."

*

"
Hvala za korzet, odlično ste ga popravili :D kostim je pa tudi raztural včeraj :D"

*


"
Nekaj let nazaj ste mi sešili fenomenalno obleko za maturantski ples, zaradi česar se zopet obračam na vas. V maju sem povabljena na poroko in rada bi, da mi za to priložnost sešijete obleko."

*

"Maturantski ples je uspel, v obleki sem se počutila odlično in sem bila lahko zares sproščena! Še enkrat hvala!
"

*

"
Hvala, z obleko ste veliko pripomogli k nastopu. Pripenjam nekaj slik s prireditve – obleka je bila čudovita, zelo dobro sem se počutila v njej. Na odru je zasijala in bila zelo pohvaljena.
"

*

"
Pošiljam vam slike s prireditve. Obleka je bila super, v njej sem se krasno počutila. Dobila sem tudi veliko pohval, nekaterim pa je za nekaj časa "obstal" pogled na obleki. Želim vam veliko uspehov pri kreiranju oblačil, za katere verjamem, da jih bo še veliko."

*


"
Hvala za pohvale – tudi drugi se niso šparali in ja, počutila sem se ODLIČNO!!"

*


"
Obleka je bila popolna!! Cel dan in noc sem jo imela obleceno, plesala kot nora v njej :)! Bila je zelo uporabna in precudovita! Padale so velike pohvale! Hvala se enkrat, je bila najina poroka popolna tudi zaradi tebe!"

*


"
Ne bi bilo lepe neveste, če ne bi bilo lepe obleke, ki je bila poleg tega tudi zelo udobna ... skratka, vse skupaj je prispevalo, da je bil poročni dan takšen, kot sva si želela."

*

"
Po skoraj letu dni vam posredujem nekaj slik s poroke, da vidite kako je vaša obleka zaživela na poročni dan. Čeprav sem se bala, da bom lahko v njej samo na pol dihala :), mi je bila na poročni dan kot ulita in sem se v njej zelo dobro počutila. Hvala še enkrat in veliko uspehov tudi z obleko za miss Universe!"

*


"
Sej nimam besed, ki bi povedle, kk sem ti hvaležna...boljše izbire nisem mogla narediti, kot to, da sem se tisti dan oglasila pri tebi in si mi sešila najlepšo poročno obleko! Zaradi tebe je bil tisti dan, sanjski..."

*


"
Obleka je bila tako lepa, elegantna in udobna ter všeč marsikateri že in bodoči ženi :-)"

*


"
Po čudovitih medenih tednih in potovanju se vam oglašam. Obleka je bila čudovita, vsi so jo pohvalili in tudi sama sem se počutila odlično.
Še enkrat hvala."

*


"
Znova se oglašam po dveh letih, odkar sem bila pri vas. Z veseljem in ponosom sem nosila poročni obleki, kateri ste mi skreirali Vi. Ker imam željo, prav tako pa tudi moja sestra, po novi poletni garderobi, Vas prosim, če ste dosegljivi za osebni kontakt in morebitno naročilo."

*


"
Vasa oz. moja obleka za poroko je bil zadetek v polno. Vsem je bila zelo zelo vsec, tako da vas z veseljem priporocam naprej. Hvala vam se enkrat *"

*


"
Bilo je super lepo...tudi trebušček je zdržal:) in lepo "smuknil" v obleko:) Hvala še enkrat. Upam, da se še kdaj srečamo."

*


"
Še enkrat hvala za zelo lepo obleko. Vsi so jo pohvalili in spraševali, od kod je. Sem naredila reklamo :) Sicer nas je malo pral dež, ampak se nismo pustili motiti. Lep dan je bil!"

*

"
Pošiljam vam par slikic s poroke. Bilo je čudovito....tudi po vaši zaslugi. Hvala še enkrat, pa se še kdaj priporočam!"

*

"Poroka je uspela v nulo, žurka tudi, kar se pa tiče obleke, pa... SVAKA ČAST, menda sem bila najlepša nevesta, kar so jih kdaj videli!!!! :-)) (no, tako so rekli..) V glavnem....HVALA ŠE ENKRAT za vaš trud! V veliko veselje mi je, da ste si vzeli čas zame, verjamem pa, da sem bila kar zahtevna, upam, da ne preveč..."

*

"Stanka, hvala lepa za vaš trud...
Krasna poročna obleka, vsi so jo hvalili. Še enkrat hvala in veliko uspehov!"

*

"Živjo Stanka! Evo slikice z najine čudovite poroke! Še enkrat se ti lepo zahvaljujeva, da si nama pomagala ustvariti popoln poročni dan! Zelo sva si bila všeč, pa še vsi so naju pohvalili! Upam, da se nam poti še kdaj prekrižajo!"

*

"Pošiljam Vam nekaj poročnih slik. Poroka sama je bila prelepa :), obleka pa tudi - Vam moram predati veliko komplimentov :) Še enkrat hvala!"

*


"Poroka je mimo, bilo je zelo lepo, čudovito. Vsi so bili navdušeni nad mojima oblekama. Teta mi je rekla, da tako lepe poročne obleke še ni videla, marsikoga sem pozitivno presenetila; soseda je rekla, da ni vedela, da imam tako dober okus, pričakovala je, da bom prišla s kakim obročem vsa načičkana. Jaz sem se zelo dobro počutila in nikoli si ne bi izbrala drugačnih oblek. Še enkrat hvala za Vaš trud, tudi z Vašo pomočjo je moja poroka nepozaben dogodek in to ne samo za naju z možem, teveč tudi za marsikaterega svata. O obleki se bo pa še dolgo govorilo. Res iskrena hvala. Prilagam fotografije, ki Vam bodo vse povedale."


*


"Kot dogovorjeno, vam pošiljam fotografije s poroke. Še enkrat najlepša hvala za prečudovito obleko!"


*

"
Najprej naj vam povem, da sem zelo zadovoljna z oblekco, ki ste mi jo naredili. Prosila bi vas, če se slučajno še da dobiti kos mojega blaga za nov ovratnik na partnerjevi srajci, sedaj bi namreč potrebovala še za kratek rokav - povabljena sva še na eno poroko v avgustu in bi spet rada bila usklajena. :)"

*

"Oba se vam zahvaljujeva za prelepo obleko, ki ste jo izdelali. Obleka žanje same pohvale in občudovanja in tudi jaz sama mislim, da mi je pisana na kožo, tako po barvi, vzorcu in obliki. Še enkrat hvala.
"

*

"
Pošiljam vam nekaj slik s poroke. Imeli smo se super, obleka pa je bila čudovita."

*

"Pošiljava ti nekaj poročnih fotografij. Obleka je bila res čudovita in še enkrat hvala – brez tebe poroka ne bi bila to, kar je bila."

*


"
Moram vam povedati, da so vsi pohvalili mojo obleko. Z nevesto sva bili res usklajeni. Nekateri so me zamenjali za nevesto :)"

*


"Poroka je uspešno za nama. Bil je res najlepši dan. Vse je šlo kot po maslu, tudi vreme. Hvalili so mojo obleko, naju oba. V obleki sem se super počutila, zelo mi je vseč. Pošiljam fotki za ogled. Še enkrat hvala za trud pri obleki."


*

"Pošiljam nekaj slik s poroke, kjer sem »odigrala« vlogo priče. V Vaši kreaciji sem se počutila odlično.
"

*

"Hvala še enkrat za obleko... bila je prečudovita... dobivala sem pohvale z vseh strani (da je zelo lepa obleka, ker ni samo bela in ker je drugačna kot so ponavadi poročne obleke)... Enkratno sem se počutila v njej!!!! Tudi moj mož je bil zelo zadovoljen z izbiro srajce in kravate...hvala za pomoč...:)"

*

"Še enkrat najlepša hvala, počutila sva se čudovito, predvsem zaradi oblek, čeravno nam je vreme zelo zagodlo, a na koncu se je vse dobro izteklo."

*

"Super obleka, ženinu zelo všeč. Hvala."

*

"
Ker sem bila resnično zadovoljna z obleko, ki ste mi jo naredili za poroko, na kateri sem bila poročna priča, se, kot sem obljubila, ponovno oglašam z naročilom. Naročiti bi želela kostim z obleko. Tokrat bolj poslovne narave in v temnejši barvi. Na vaši spletni strani sem našla dve obleki, katerih vzorec mi je všeč. Zelo vesela bom, če imate tudi vi kakšen predlog."

*

"No, pa je za nama en nepozaben dogodek v življenju. Obleka zdržala do jutra, bila je suuuper. Hvala še enkrat!"

*

"
Pošiljam vam nekaj fotk s poroke. Imeli smo se zelo lepo, vsi so občudovali vaši kreaciji."

*

"
Nekaj časa nazaj ste mi izdelali kostimček za dve posebni priložnosti. Sedaj ko sta ta dva dogodka mimo, vam moram še enkrat izreči vse pohvale. Tako fino sem se počutila v njem in prejela veliko pohval in vprašanj: kje sem si dala izdelat tako lep kostimček, kdo mi ga je naredil in da kaj takega pa še niso videli... Zagotovo se bom še kdaj obrnila na vas za kakšno izdelavo. Želim vam veliko uspehov še naprej, pravi umetnik ste."

*


"Vse smo bile zelo zadovoljne z vašimi kreacijami. Prosila bi če mi lahko poveste termin, kdaj lahko prideva z mamo k vam, ker bi spet imeli vaši kreaciji za poroko."

*

"Obleka se je obnesla fantastično, v njej sem se super počutila, vse tja do jutranjih ur!!! Še enkrat se Vam najlepše zahvaljujem, pri Vašem delu pa Vam želim še veliko uspeha!"

*