MODNE REVIJE

SB fashiondesign – Več modnih kreacij modne oblikovalke Stanke Blatnik si lahko ogledate na spletni strani http://www.stankablatnik.com/ in spletni trgovini http://showroom.stankablatnik.com.

MNENJA STRANK

Pošiljam Vam nekaj fotografij z mojega maturantskega plesa. Obleke kar niso mogli prehvaliti in z velikim veseljem sem jo nosila na ta nepozaben večer. Zato se še enkrat iskreno zahvaljujem za Vaš trud in profesionalnost.

Pošiljam par slik s plesa. Hčerka je bila zelo zadovoljna. Lep pozdrav in veliko uspehov vam želim!

Ful je lepa oblekca, ful, ful…  pa še lepo ji pristoji, kar vem, da je problem pri tako specifičnih merah… 

Tale fotka je samo za vzorec… kdo je bil najbolj IN? 🙂 Se ti moram pohvalit, da sem najbrž na največ fotkah 🙂 vsi so bili presenečeni ko so me zagledali… ker me sploh niso prepoznali 🙂 HVALA še enkrat za ultra-last-minute … kiklco 🙂

“Obleka se je obnesla fantastično, v njej sem se super počutila, vse tja do jutranjih ur!!! Še enkrat se Vam najlepše zahvaljujem, pri Vašem delu pa Vam želim še veliko uspeha!”

Pred leti ste mi naredili odlično maturantsko obleko, letos septembra pa se poročim. Zato me zanima, če bi bilo možno, da se v bližnji prihodnosti oglasim pri vas glede poročne obleke.

“Oba se vam zahvaljujeva za prelepo obleko, ki ste jo izdelali. Obleka žanje same pohvale in občudovanja in tudi jaz sama mislim, da mi je pisana na kožo, tako po barvi, vzorcu in obliki. Še enkrat hvala.

“Poroka je uspešno za nama. Bil je res najlepši dan. Vse je šlo kot po maslu, tudi vreme. Hvalili so mojo obleko, naju oba. V obleki sem se super počutila, zelo mi je vseč. Pošiljam fotki za ogled. Še enkrat hvala za trud pri obleki.”

“Hvala še enkrat za obleko… bila je prečudovita… dobivala sem pohvale z vseh strani (da je zelo lepa obleka, ker ni samo bela in ker je drugačna kot so ponavadi poročne obleke)… Enkratno sem se počutila v njej!!!! Tudi moj mož je bil zelo zadovoljen z izbiro srajce in kravate…hvala za pomoč…:)

Nekaj časa nazaj ste mi izdelali kostimček za dve posebni priložnosti. Sedaj ko sta ta dva dogodka mimo, vam moram še enkrat izreči vse pohvale. Tako fino sem se počutila v njem in prejela veliko pohval in vprašanj: kje sem si dala izdelat tako lep kostimček, kdo mi ga je naredil in da kaj takega pa še niso videli… Zagotovo se bom še kdaj obrnila na vas za kakšno izdelavo. Želim vam veliko uspehov še naprej, pravi umetnik ste.”

Obleka je bila popolna!! Cel dan in noc sem jo imela obleceno, plesala kot nora v njej :)! Bila je zelo uporabna in precudovita! Padale so velike pohvale! Hvala se enkrat, je bila najina poroka popolna tudi zaradi tebe!”

Vasa oz. moja obleka za poroko je bil zadetek v polno. Vsem je bila zelo zelo vsec, tako da vas z veseljem priporocam naprej. Hvala vam se enkrat!”

Hvala za pohvale – tudi drugi se niso šparali in ja, počutila sem se ODLIČNO!!”

Po čudovitih medenih tednih in potovanju se vam oglašam. Obleka je bila čudovita, vsi so jo pohvalili in tudi sama sem se počutila odlično. Še enkrat hvala.

Po skoraj letu dni vam posredujem nekaj slik s poroke, da vidite kako je vaša obleka zaživela na poročni dan. Čeprav sem se bala, da bom lahko v njej samo na pol dihala :), mi je bila na poročni dan kot ulita in sem se v njej zelo dobro počutila. Hvala še enkrat in veliko uspehov tudi z obleko za miss Universe!

Sej nimam besed, ki bi povedle, kk sem ti hvaležna…boljše izbire nisem mogla narediti, kot to, da sem se tisti dan oglasila pri tebi in si mi sešila najlepšo poročno obleko! Zaradi tebe je bil tisti dan, sanjski…”

Živjo Stanka! Evo slikice z najine čudovite poroke! Še enkrat se ti lepo zahvaljujeva, da si nama pomagala ustvariti popoln poročni dan! Zelo sva si bila všeč, pa še vsi so naju pohvalili! Upam, da se nam poti še kdaj prekrižajo!

“Pošiljava ti nekaj poročnih fotografij. Obleka je bila res čudovita in še enkrat hvala – brez tebe poroka ne bi bila to, kar je bila.”

Hvala, z obleko ste veliko pripomogli k nastopu. Pripenjam nekaj slik s prireditve – obleka je bila čudovita, zelo dobro sem se počutila v njej. Na odru je zasijala in bila zelo pohvaljena.

Nekaj let nazaj ste mi sešili fenomenalno obleko za maturantski ples, zaradi česar se zopet obračam na vas. V maju sem povabljena na poroko in rada bi, da mi za to priložnost sešijete obleko.