POGOSTA VPRAŠANJA

SEVEDA. O modelu, barvah, materialih in vaši najustreznejši kombinaciji se boste ob ogledu fotografij in obstoječih modelov pogovorili z oblikovalko.

RAZLOG VEČ, da si omislite SB kreacijo. Model bo popolnoma prilagojen vaši postavi in bo kar najbolje poudaril ženstvenost.

ROK za oddajo naročila v sezoni maturantskih plesov in porok je mesec dni pred dogodkom. Termini izven sezone so krajši – od tedna dni dalje.

OBIČAJNO je potrebno eno pomerjanje. Ko je oblačilo izgotovljeno, se po želji opravi še končno pomerjanje.

JE MOGOČE. Če je na voljo dovolj časa, se je mogoče dogovoriti za sestanek ali pomerjanje v Ljubljani.

LAHKO, še posebej če ste redna stranka. Tudi pri enkratnem novem naročilu postaja praksa pošiljanje mer po e-mailu (obvezno skupaj z vašimi fotografijami, iz katerih je razvidna postava), čemur sledi eno pomerjanje in prevzem oblačila s pošiljko, z možnostjo morebitnih korekcij.

NEKATERA razstavljena oblačila v ateljeju so naprodaj.

NI MOGOČE. Oblikovanje in izdelava oblačil se izvajata po naročilu in po meri.

Je mogoče, V KOLIKOR lastnosti materiala ustrezajo izdelavi željenega modela.

OKVIRNO. Običajno se ob skupnem posvetu sklene kompromis med razpoložljivimi materiali, željenim modelom in dizajnom.

NI MOGOČE. Osnutek, kroj in izvedba so nedeljivi deli celote.

CENE oblačil so odvisne od zahtevnosti modela in uporabljenih materialov, oblikovane so v treh različnih cenovni razrednih. Manj zahtevna oblačila in obleke so na voljo po zmernih cenah, primerljivih s cenami konfekcije slovenskih proizvajalcev.

OB NAROČILU novega oblačila je strokovno svetovanje brezplačno. Cena modnega svetovanja znaša 40 € in predstavlja predplačilo za izdelek. Ob plačilu izgotovljenega oblačila se od končnega zneska v celoti odšteje.

OBSTAJA. Po dogovoru bo na bonu vpisan tip oblačila (ali “Osebno modno svetovanje”), vi pa boste prejeli potrdilo o plačilu vašega zneska.